ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ

TechnoGos

TechnoGos είναι σύστημα απαγωγής καυσαερίων μονού τοιχώματος, σχεδιασμένο για χρήση σε τζάκια, σόμπες, λέβητες πετρελαίου, λέβητες πελλετ και λέβητες αερίου.

Αντέχουν σε συνεχόμενες θερμοκρασίες μέχρι  και τους 400°C. Με την χρήση φλάντας θερμοσιλικόνης αντέχουν σε συνεχόμενες θερμοκρασίες μέχρι  και τους 200°C.  Η χρήση της σειράς , συνίσταται για εσωτερική εγκατάσταση .

TechnoTherm

TechnoTherm είναι σύστημα απαγωγής καυσαερίων διπλού τοιχώματος, σχεδιασμένο για χρήση σε τζάκια, σόμπες, λέβητες πετρελαίου, λέβητες πελλετ και λέβητες αερίου.

Αντέχουν σε συνεχόμενες θερμοκρασίες μέχρι  και τους 600°C. Με την χρήση φλάντας θερμοσιλικόνης αντέχουν σε συνεχόμενες θερμοκρασίες μέχρι  και τους 200°C.  Η χρήση της σειράς , συνίσταται για εξωτερική εγκατάσταση .

TechnoGas

TechnoGas είναι ομόκεντρο σύστημα διπλού τοιχώματος απαγωγής καυσαερίων και εισαγωγής αέρα, σχεδιασμένο για χρήση σε ενεργειακά τζάκια αερίου και λέβητες αερίου, με μέγιστη θερμοκρασία καυσαερίων στην έξοδο της συσκευής τους 200°C.

gas flue systems category

Gas Flue Systems

Gas flue systems είναι σύστημα απαγωγής καυσαερίων, σχεδιασμένο για χρήση συσκευές που καίνε αέρια καύσιμα, για την ακρίβεια ορυκτό αέριο (L,H) και υγρά καύσιμα (LTO περιεκτικότητας θείου <0,2% ). Μέγιστη θερμοκρασία καυσαερίων 120°C.

Εξαρτήματα

Κατά την εγκατάσταση μιας καπνοδόχου πρέπει να χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα εξαρτήματα των σειρών TechnoGos και TechnoTherm, που καλύπτουν κάθε είδους ανάγκης και είναι διαθέσιμα σε διαμέτρους από Ø 80 έως και Ø 450.

Απολήξεις

Παράγουμε από απλές Απολήξεις έως εξεζητημένες αντιανεμικές κατασκευές που λύνουν τα προβλήματα ελκυσμού της καμινάδας. Πλήθος διαφορετικών απολήξεων ανάλογα με την χρήση και την αρχιτεκτονική της καμινάδας σας.

Κατά Παραγγελία

Εκτός από την τυποποιημένη σειρά προϊόντων, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα για να ικανοποιήσουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις για οποιαδήποτε εφαρμογή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας.