Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η βιομηχανία TECHNOMETAL HELLAS ιδρύθηκε το 1973 με παραγωγή θερμαστρών Ξύλου-Πετρελαίου καθώς και Μπουριών Εμαγιέ-Inox-Νίκελ κ.λ.π.
Η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονους ιδιόκτητους βιομηχανικούς χώρους 4.000 τ.μ. σε γήπεδα επιφάνειας 12.000 τ.μ.
Από το 1990 ξεκίνησε η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε προϊόντα όπως:

  • ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΙ ΜΟΝΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ ΛΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ INOX AISI 304BA & AISI 316L
  • ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΙ ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ ΛΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ INOX AISI 304BA & AISI 316L
  • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΥΣ
  • ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΕΛΙΚΟΕΙΔΟΥΣ ΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ INOX AISI 304BA & ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΕΝ 10142
  • ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΕΛΙΚΟΕΙΔΟΥΣ ΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ AISI 304BA & ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΕΝ 10142
  • ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ INOX AISI 304
  • ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 8150 Η21
  • ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ, ΤΣΕΡΚΙ
  • ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΓΗΣ

 

Σήμερα η TECHNOMETAL HELLAS είναι περήφανη για τον ολοκληρωμένο υπερσύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής προϊόντων καμινάδας, η οποία πιστοποιείται με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015 της SGS Tuv SAAR
Η στελέχωση της εταιρείας με εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, της προσδίδουν βαθιά τεχνογνωσία στο χώρο της παραγωγής μεταλλικών προϊόντων.

Η εταιρεία μας εξελίσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της ως ΓΕΝΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ το 1973 μέχρι και τη σημερινή της μορφή TECHNOMETAL HELLAS. Διαθέτουμε σχεδόν μισό αιώνα εμπειρία και παρέχουμε στους πελάτες μας εγγυημένες, καινοτόμες, υψηλής ποιότητας, ενεργειακά αποδοτικές λύσεις με προϊόντα και υπηρεσίες για οικιστικά και μη οικιστικά κτίρια. Τα προϊόντα μας είναι ασφαλείς, καλάισθητα και εύκολα στην εφαρμογή.

Ο πελάτης ήταν και είναι πάντα το επίκεντρο. Η εξυπηρέτησή του είναι το πρώτο μας μέλημα. Η ικανοποίησή του η μεγαλύτερή μας επιβράβευση. Η επιτυχία μας εξαρτάται από αυτό. Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας με νέα προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και δίνουν προοπτικές στους συνεργάτες μας.

Οι επιχειρηματικοί στόχοι της TECHNOMETAL HELLAS μέσα από τις διάφορες εκθέσεις ή δραστηριότητες φανερώνουν μία ένταση με δυναμική επέκτασης. Η εξέλιξη των εξαγωγών συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς και μετά τα Βαλκάνια ο στόχος μας είναι η Δυτική Ευρώπη όπου τα πρώιμα αποτελέσματα κρίνονται πολύ ενθαρρυντικά. Η εξωστρέφεια είναι ο μεγάλος μας στόχος.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με οργάνωση, συνοχή και σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να επιτύχουμε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1973

Ίδρυση Βιομηχανίας

Η βιομηχανία TECHNOMETAL HELLAS ιδρύθηκε το 1973 με την ονομασία «Γενική Λευκοσιδηρουργική Μακεδονίας» και παρήγαγε θερμάστρες ξύλου και πετρελαίου καθώς και μπουριά από εμαγιέ, νίκελ και ανοξείδωτα.
1990

Μετονομασία και Επέκταση

Το 1990 η βιομηχανία μετονομάζεται σε TECHNOMETAL HELLAS ενώ την ίδια στιγμή ξεκίνησε την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε προϊόντα όπως:

– Μεταλλικά εξαρτήματα στέγης
– Υδραυλικά προϊόντα
– Μεταλλικά προφίλ ξηροκατασκευής

2003

Νέες Τεχνολογίες

Το 2003 προχωρήσαμε στην κατασκευή Αεραγωγών Σπιροειδούς ραφής φτιαγμένους από INOX AISI 304 BA και ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ EN 10142, Εύκαμπτους Αεραγωγούς INOX AISI 304 BA και Συμπιεσμένους Αεραγωγούς Αλουμινίου καθώς και τα εξαρτήματά τους.
2008

Έτος Ορόσημο

Το 2008 υπήρξε έτος ορόσημο για την TECHNOMETAL HELLAS που προχώρησε στην παραγωγή πιστοποιημένων καμινάδων TechnoGos 304 CE και TechnoTherm 304 CE, καθώς και της παραγωγής του πίνακα διανομής επιδαπέδιας θέρμανσης.